Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haarvermeerdering en flinterdunne haarwerken

Een gerenommeerde haarkliniek voor uitstekende haarwerken

Er zijn veel mensen die last hebben van haarverlies. Velen ondervinden hier een serieuze, negatieve impact op hun leven door. HairOnly zorgt echter voor hoogwaardige, niet van echt te onderscheiden flinterdunne haarwerken. Ook voor extensions bent u bij ons van harte welkom. Tijdens het gehele proces wordt u natuurlijk door ons kappersteam geadviseerd en begeleid. Ook zorgen zij dat het eindresultaat naar wens wordt gestyled. Bel direct met 06-44201810 voor een vrijblijvend gesprek met HairOnly.

De juiste flinterdunne haarwerken en extensions voor uw probleem

Dankzij een nauwe samenwerking met het Franse haarinstituut Norgil is HairOnly in staat u te helpen met de beste kwaliteit extensions en flinterdunne haarwerken. Samen met u zorgen wij dat het haarwerk waar u voor kiest niet van echt te onderscheiden is, en natuurlijk helemaal in uw stijl is gebracht. Een extra voordeel van onze producten is dat u het net als normaal haar kunt wassen en behandelen. Als u nieuwsgierig bent naar HairOnly en de salon waar wij u helpen, ga dan naar onze website, om foto’s en eventueel andere interessante producten te zien.

Bij HairOnly bent u op de juiste plek voor:

- Een uitgebreid assortiment kleuren, stijlen en structuren;

- Professioneel en gediplomeerd personeel;

- Diverse alternatieven;

- Vakkundig en persoonlijk advies;

- Een mooie en uitstekend bereikbare locatie.

Neem nu contact op

HairOnly vertelt u graag over onze producten, zoals de flinterdunne haarwerken. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben al veel mensen naar volle tevredenheid geholpen. U kunt het snelst contact met ons opnemen door te bellen naar 06-44201810. Heeft u bijvoorbeeld vragen over onze extensions? Dan kunt u ook een e-mail naar info@haironly.nl sturen. Wanneer u een behandeling bij ons gaat volgen, vindt u onze salon aan de Napelshof 94 in Rotterdam. De openingstijden staan online. Wij werken altijd op afspraak.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: maathaarwerk - Extensions, Flinterdunne Haarwerken - haarstukken echt haar - onzichtbare haarverlenging - Haarwerken Mannen, Vrouwen - haarverdikkers - haarwerken Rotterdam - haaruitval stoppen - Haarstukje - kaalheid bij vrouwen

Brenda Valentijn