Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haarvermeerdering, haarverlenging en Extentions

Een haarkliniek voor het beste resultaat

Bent u op zoek naar een oplossing voor haarverlies? Ervaart u net als vele anderen er een serieuze, negatieve impact op uw leven door? HairOnly zorgt voor hoogwaardige, niet van echt haar te onderscheiden oplossingen tegen kaalheid. Zo bent u bij ons op het juiste adres voor onder andere haarvermeerdering en haarverlenging. Om te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van het proces, en om te zorgen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat, wordt u door ons verkoopteam continu geadviseerd en begeleid. Bel meteen met 06-44201810 voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Met haarverlenging en haarvermeerdering kaalheid tegengaan

Door onze hechte samenwerking met het Franse haarinstituut Norgil helpt HairOnly u met de laatste technieken op het gebied van haarvermeerdering en haarverlenging. Samen met ons gaat u de strijd aan tegen haarverlies. Deze veelbelovende en moderne technieken zorgen ervoor dat uw haar er natuurlijk en weelderig uitziet. U bent altijd welkom contact met ons op te nemen als u graag meer informatie over de producten en methodes wilt. Wanneer u benieuwd bent geworden naar HairOnly en de salon waar wij u helpen kunt u de foto’s en onze andere producten op onze website bekijken.

Bij HairOnly bent u op de juiste plek voor:

- Vakkundig en persoonlijk advies;

- Een mooie en uitstekend bereikbare locatie;

- Een uitgebreid assortiment kleuren, stijlen en structuren;

- Professioneel en gediplomeerd personeel;

- Diverse alternatieven.

Neem nu contact op

Wij vertellen u graag over onze methodes voor haarverlenging en haarvermeerdering. Neem daarom gerust contact met ons op. Bel bijvoorbeeld naar 06-44201810. U kunt ook een e-mail naar info@haironly.nl sturen. Wanneer u een behandeling bij ons gaat volgen, vindt u onze salon aan de Napelshof 94 in Rotterdam. De openingstijden staan online. Wij werken altijd op afspraak.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: Haarvermeerdering, Haarverlenging - vrouwen pruiken - haarverdikkers - Haarwerken Mannen, Vrouwen - maathaarwerk - haarstukken echt haar - Kaalheid, Mannen - haaruitval stoppen - haarverlies - haarwerken Rotterdam

Brenda Valentijn