Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haarwerken voor mannen en vrouwen

Uitstekende haarstukjes van een gerenommeerde haarkliniek

Haarverlies is voor veel mensen helaas een groot probleem. Het heeft namelijk voor zowel mannen als vrouwen een serieuze, negatieve impact hebben op de manier waarop zij in het leven staan. Bij HairOnly kunt u echter terecht voor hoogwaardige, niet van echt haar te onderscheiden haarwerken. Mannen én vrouwen zijn bij ons van harte welkom. Ons personeel zorgt dat u tijdens het gehele proces door ons kappersteam geadviseerd en begeleid wordt. Neem direct contact op met HairOnly voor een vrijblijvende consult. U doet dit door te bellen naar 06-44201810.

Altijd de juiste haarwerken voor vrouwen en mannen

HairOnly werkt nauw samen met het bekende Franse haarinstituut Norgil. Dankzij deze samenwerking beschikken wij over de modernste technieken op het gebied van haarwerken. Bij HairOnly kunnen vrouwen en mannen niet alleen kiezen uit het haarstukje dat het best bij hun past. Het haarwerk wordt geheel naar de wensen van de persoon gestyled, en het is bijna het zelfde te behandelen als normaal haar. Voor een indruk van onze salon en alle mogelijkheden kunt u op uw gemak onze website bekijken.

Bij HairOnly bent u op de juiste plek voor:

- Vakkundig en persoonlijk advies;

- Een mooie en uitstekend bereikbare locatie;

- Een uitgebreid assortiment kleuren, stijlen en structuren;

- Diverse alternatieven;

- Professioneel en gediplomeerd personeel.

Wij helpen u meteen

Neem contact op met HairOnly als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen. Ook vertellen wij u graag meer over de voordelen van haarwerken voor mannen en vrouwen. Bel ons daarom direct op 06-44201810. Een e-mail naar info@haironly.nl sturen kan natuurlijk ook. Onze salon is gevestigd aan de Napelshof 94 in Rotterdam. Onze openingstijden staan online. Wij werken altijd op afspraak.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: Kaalheid, Mannen - onzichtbare haarwerken - haarverdikkers - maathaarwerk - onzichtbare haarverlenging - Haarwerken Mannen, Vrouwen - Haarvermeerdering, Haarverlenging - Haarwerken - vrouwen pruiken - haarwerken Rotterdam

Brenda Valentijn