Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haarwerken voor voller haar bij HairOnly

Bij HairOnly in Ridderkerk kunt u terecht voor allerlei soorten haarwerken. Wij kijken samen met u naar een gepaste oplossing voor uw haarprobleem. Naast haarwerken zoals haaraanvulling , extensions en haarstukken kunt u bij HairOnly ook terecht voor biologische producten die helpen haaruitval te verminderen en haargroei te bevorderen. De haarwerken worden met verschillende technieken geplaatst. Bekijk onze voorbeeld foto’s om te zien hoe een haarwerk wordt aangebracht.

Hét nieuwste op het gebied van haarwerken!

Sinds kort is er een haarwerk wat nog mooier en dunner is dan voorheen en aanvoelt als een tweede huid. ‘New Generation’is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van haarwerken! Door de fijne structuur van het haarwerk lijkt het alsof de haren nog subtieler uit de hoofdhuid komen. Ervaar dit mooie product als je eigen haar, deze techniek is nagenoeg onzichtbaar. Het product gaat gemiddeld 4 weken mee en is vrijwel onderhoudsvrij. Het wordt doormiddel van een speciale medicinale lijm bevestigd op het hoofd. De lijm die gebruikt wordt om haarwerken te bevestigen is medicinaal goedgekeurd.

‘Lace Creation’ is een nieuw exclusief haarwerk op basis van lace. Dit is een fijn gaas en kan doormiddel van speciale tape of lijm op de hoofdhuid bevestigd worden. De basis is zo dun en zacht dat het haarwerk bijna niet voelbaar is. Het haarwerk gaat ongeveer 4 weken mee en is gemakkelijk in onderhoud. Na 4 weken krijgt u een onderhoudsbeurt en 4 weken later weer. Met Lace Creation kunt u uw haar behandelen zoals u gewend bent!

Integratie van nieuw haar

Integration is een methode die erg populair is bij dames met dun tot zeer dun haar. Met deze methode heeft u de mogelijkheid om met uw eigen haar meer volume te creëren. Afhankelijk van de dikte en de volheid van uw eigen haar zijn er een groot aantal verschillende integratie vormen mogelijk. De haarwerken kunnen bevestigd worden met clips en klemmetjes of als u veel haar heeft doormiddel van rijgen.

De verschillende integratievormen zijn:

  • Grof of fijn mazig haarnet waarin het eigen haar en haarwerk wordt verweven;
  • Een mono-basis waar het eigen haar in geintegreerd wordt.

Creatie door middel van rijgen

U kunt kiezen voor de methode om het haarwerk op basis van van echte haren te rijgen. Deze haarstukken zijn bijna onzichtbaar en vallen erg natuurlijk. Door een fijn gaas kan het op verschillende manieren worden bevestigd met zowel lijm als tape. De lijmen die worden gebruikt zijn van uitstekende kwaliteit en komen uit Amerika. De X20 en Extreme Max zijn speciale lijmsoorten die geschikt zijn voor mensen die snel transpireren en veel sporten. Voor ieder hoofdhuid type is er een bevestiging op maat, bij de een werkt lijm beter en bij de ander is het gebruik van speciale tape een betere oplossing. Haironly heeft de specialisatie in huis om u het beste te adviseren welke bevestiging van haren rijgen aansluit bij het hoofdhuid type. Onderhoud is afhankelijk van de bevestiging waar u voor kiest.

Skin waves Skin waves is een populair product uit Amerika. Dit zijn banen met echt haar die bevestigd worden doormiddel van kleine stukjes plastic en speciale tape. De banen blijven 10 tot 12 weken zitten, daarna kunt u bij ons terugkomen voor nieuwe banen die we vervolgens opnieuw zullen aanbrengen. Wij zorgen ervoor dat de Skin Waves op maat worden gemaakt in de kleur die u wilt!

Kiest u voor echt haar of voor synthetisch haar?

Het verschil tussen echt haar en synthetisch haar is zo klein dat het op het oog niet van elkaar te onderscheiden is. Als u kiest voor een haarwerk van echt haar zal u deze na het wassen altijd opnieuw in model moeten brengen. U kunt het echte haar stylen en föhnen zoals u gewend bent. Het voordeel van synthetisch haar is dat het haarwerk na het wassen gelijk in model valt, u hoeft deze dus niet iedere dag te stylen. Er is geen verschil in slijtage tussen de verschillende haarsoorten. Het voordeel van synthetisch haar is dat u geen gesplete haarpunten kunt krijgen en dat het haar kleurvaster is. Als u lang haar heeft is het verstandig om te kiezen voor echt haar. U kunt met een nieuw haarwerk van HairOnly met een fijn gevoel over straat omdat het lijkt alsof het uw eigen natuurlijke haar is!

Dé snelste en natuurlijkste oplossing voor haaruitval is Surethik

Surethik is een biologische haarverdikker afkomstig uit Amerika. Het product bestaat uit microscopische haarvezels welke gemakkelijk op de hoofdhuid is aan te brengen. Heeft u dun haar en wilt u het in no time voller laten lijken? Dan is Surethik de ideale oplossing voor u!

De voordelen van Surethik:

  • Het is ideaal te gebruiken voor mannen en vrouwen;
  • Het product bestaat uit natuurlijke ingredienten;
  • Het haar lijkt dikker in 10 seconden;
  • Het product is gemakkelijk uit te wassen met elke shampoo;
  • Surethik is regen en wind bestendig.

Vergoeding van haaraanvullingen en andere haarwerken van HairOnly door verzekeraars

De producten van HairOnly worden vrijwel door alle verzekeraars vergoed. Wij gebruiken de juiste producten en technieken die nodig zijn om voor vergoeding in aanmerking te komen voor haarwerken. In de voorwaarden van uw verzekeraar kunt u lezen wat u precies vergoed krijgt. Vraag ons gerust om advies of hulp over de vergoedingen.

Hair Only helpt u graag bij al uw vragen over haarwerken en haarverdikkers

Onze specialisten op het gebied van haarwerken zoeken samen met u naar de beste oplossing om u van een mooie natuurlijke haarbos te voorzien. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u een afspraak wilt maken of meer informatie zoekt! U kunt mailen naar info@haironly.nl of bellen naar 0644201810.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: maathaarwerk - kaalheid bij vrouwen - Haarstukje - haaruitval stoppen - Kaalheid, Mannen - onzichtbare haarwerken - onzichtbare haarverlenging - haarverdikkers - haarwerken Rotterdam - Haarwerken

Brenda Valentijn