Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haarstukje

Hoge kwaliteit haarwerken van een professionele haarkliniek

Voor veel mensen is haarverlies een reëel en groot probleem. Het kan een serieuze, negatieve impact hebben op het zelfvertrouwen en het zelfbeeld. Daarom is het fijn dat u bij HairOnly terecht kunt voor een hoogwaardig, niet van echt haar te onderscheiden haarstukje. U wordt tijdens het gehele proces door ons kappersteam geadviseerd en begeleid zodat wij samen zeker weten dat u helemaal tevreden bent. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende consult door te bellen met 06-44201810.

Een prachtig haarstukje dat aan uw wensen voldoet

HairOnly heeft een nauwe samenwerking met het Franse haarinstituut Norgil. Hierdoor zijn wij in staat om de modernste technieken op het gebied van haarvermeerdering en –werken naar u, onze klant, te brengen. Bij HairOnly kunt u niet alleen kiezen uit het haarstukje dat u het best past. Ook wordt het door ons geheel naar wens gestyled, en heeft u er bijna geen onderhoud aan. Bekijk gerust onze website voor een indruk van onze salon en wat er allemaal mogelijk is.

Bij HairOnly bent u op de juiste plek voor:

- Een uitgebreid assortiment kleuren, stijlen en structuren;

- Diverse alternatieven;

- Professioneel en gediplomeerd personeel;

- Vakkundig en persoonlijk advies;

- Een mooie en uitstekend bereikbare locatie.

Wij helpen u direct

Neem nu contact op met HairOnly wanneer u graag meer wilt weten over onze diensten. Ook adviseren wij u graag over het nemen van een haarstukje. Bel ons op 06-44201810 of mail naar info@haironly.nl. Onze salon is gevestigd in Rotterdam, aan de Napelshof 94. U vindt onze openingstijden online. Wij werken altijd op afspraak.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: haaruitval stoppen - haarverlies - vrouwen pruiken - onzichtbare haarverlenging - Extensions, Flinterdunne Haarwerken - haarstukken echt haar - maathaarwerk - Haarstukje - Haarwerken - haarwerken Rotterdam

Brenda Valentijn