Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Kaalheid bij mannen en vrouwen

Een gerenommeerde haarkliniek voor uitstekende haarwerken

Kaalheid is niet alleen voor de dames een groot probleem. Ook kunnen mannen er een serieuze, negatieve impact op hun leven door ervaren. Bij HairOnly vindt u echter hoogwaardige, niet van echt haar te onderscheiden haarwerken. U bent bij ons van harte welkom voor het laten aanmeten van een hoge kwaliteit haarstukje. Tijdens het gehele proces wordt u natuurlijk door ons kappersteam geadviseerd en begeleid. Door te bellen naar 06-44201810 komt u direct in contact met HairOnly en geven wij u alle nodige informatie.

Het tegengaan van kaalheid bij mannen en vrouwen

Om te zorgen voor de beste kwaliteit haarstukjes werkt HairOnly nauw samen met het gerenommeerde Franse haarinstituut Norgil. Wij beschikken dankzij deze samenwerking over de modernste technieken op het gebied van haarwerken, die wij graag aan u beschikbaar maken. Het tegengaan en verhullen van kaalheid bij mannen én vrouwen is ons belangrijkste doel. Elk haarstukje wordt daarom op een unieke manier gestyled, en u kunt het bijna net als normaal haar wassen en behandelen. Wilt u graag weten hoe onze salon er uit ziet? Kijk dan voor foto’s op onze website.

Bij HairOnly bent u op de juiste plek voor:

- Een uitgebreid assortiment kleuren, stijlen en structuren;

- Diverse alternatieven;

- Vakkundig en persoonlijk advies;

- Een mooie en uitstekend bereikbare locatie;

- Professioneel en gediplomeerd personeel.

Wij staan voor u klaar

HairOnly informeert u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u hoe wij kaalheid aanpakken. Zowel mannen als vrouwen zijn erg tevreden over onze producten en diensten. U bereikt ons het snelst door te bellen met 06-44201810. Een e-mail naar info@haironly.nl sturen kan altijd. Heeft u een afspraak gemaakt? U vindt onze salon aan de Napelshof 94 in Rotterdam. De openingstijden staan online. Wij werken altijd op afspraak.

Deel deze pagina:
Meer over haarwerken: Haarvermeerdering, Haarverlenging - haaruitval stoppen - haarwerken Rotterdam - haarverdikkers - haarverlies - maathaarwerk - Haarwerken - onzichtbare haarwerken - Haarwerken Mannen, Vrouwen - vrouwen pruiken

Brenda Valentijn